Recept uit De Smaakbijbel:
Dhal met komijn en citroen
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water
- Soort:
- stoofgerecht / veganistisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gedroogde kikkererwten, gember, groente, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tahin, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Avondmaal uit Fresh en light:
Lunch uit Hoe te eten: