Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Entrecote van de grill met persillade
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, citroenrasp, entrecotes, knoflook, krulpeterselie, peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bonen, boter, citroensap, fruit, knoflook, koriander, melk, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Avondmaal uit Nigella Express:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Pannenkoeken:
Picknick / lunch / buffet / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2: