Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gevulde chinese kool
- Ingrediënten:
- chinese kool, gember, knoflook, lente-ui, sojasaus en tofu
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, tofu, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Pannenkoeken: