Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, chinese kool, honing, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, paksoi, peper, rijst, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, witte kool, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Simpel:
Recept uit Simpel:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept van Food & Friends:
Lunch uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept van Simone's Kitchen:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Kook met Jamie: