353 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroencitroensapgemberkikkererwtenknoflookkokosmelkkomkommerkoolkorianderzaadkruidenkurkumalimoenolieolijfoliepeperpeterselierijstspecerijensuikeruiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Bloemkoolsoep met koriander

Ingrediënten:
bloemkool, boter, chilipepervlokken, eidooier, griekse yoghurt, groentebouillon, kirmizi biber, knoflook, korianderzaad, maïzena, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Geroosterde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, limoen en mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Bloemkool tahoefritters

Ingrediënten:
bloemkool, chinees vijfkruidenpoeder, ei, gemalen koriander, gemberwortel, knoflook, plantaardige olie, rijstmeel, sambal oelek, tahoe en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Brunch uit NAJAT:

Zaalouk van bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool uit de oven

Ingrediënten:
bloemkool, gedroogde chilivlokken, griekse yoghurt, kaneel, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, rozenharissa, knoflook, uien, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Bloemkool burgers

Ingrediënten:
amandelmeel, appelazijn, arrowroot, bloemkool, koriander, chili, gehakt, ei, komijn, komijnpoeder, kurkuma, mayonaise, olie om te bakken, knoflook, ui, verse knoflook, verse koriander, verse peper, verse peterselie, water en zeezout

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Curry van bloemkool en kikkererwten

Ingrediënten:
bloemkool, garam masala, gedroogde chilivlokken, gember, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, pruimtomaten uit blik, steranijs, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken pittige bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelzaad, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Bloemkool met garam masala

Ingrediënten:
bloemkool, fleur de sel, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen kurkuma, gember, ghee, kashmiri-chilipoeder, knoflook, korianderblaadjes, limoensap en sjalot

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gele curry van bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, curry, dikke yoghurt, doperwten, garam masala, gehakt, kerriepoeder, kikkererwten, kokosmelk, koriander, kruidenpasta, lente-uien, olijfolie, peper en zout, pitabroodjes, rode uien, roosjes en knoflook

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Bloemkool met romescosaus van de barbecue

Ingrediënten:
bloemkool, chilivlokken, gedroogde tijm, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, amandel, grof zeezout, knoflook, korianderzaad, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika, rodewijnazijn, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, kerstomaat, komijnzaad, moscatelazijn, rodewijnazijn, suiker, verse koriander en zoete wittewijnazijn

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Ingrediënten:
kikkererwten, bloemkool, boerenkool, citroen, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, gerookte-paprikapoeder, olijfolie, platbrood, pompoenpitten, rode ui, roosjes, vruchtensap, tahin, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Buffalo bloemkool taco's

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, cherrytomaatjes, bloem, griekse yoghurt, ijsbergsla, knoflook, knoflookpoeder, kwark, mais, mini wraps, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, peterselie, skyr, uipoeder, verse koriander en volle melk

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Indiase bloemkool met rijst

Ingrediënten:
bloemkool, koriander, chilipepertje, citroen, gemalen kurkuma, gemberwortel, griekse yoghurt, neutrale olie, paksoi, rijst, snijbiet en specerijenmengsel

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Verrassende groenten

Ingrediënten:
bloemkool, bouquet garni, broccoli, cantharel, champignons, citroen, knoflook, korianderzaad, olijfolie, patisson, radijs, sjalot, tuinbonen en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...