Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Sous vide:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten: