Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroen, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, ei, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: