Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, laos, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, rundvlees, sambal oelek, suiker, trassi, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: