Amuse / diner uit Allerkerst:
Minispiesjes met kalfsvlees en tonijnsaus
- Ingrediënten:
- kerstomaat, citroen, citroensap, kalfsschnitzel, mayonaise, olie, prei en tonijn uit blik
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroen, ei, kalfslever, kaneel, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Mijn Franse keuken: