Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Mosselen met room en knoflook
- Ingrediënten:
- crème fraîche, droge witte wijn, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, knoflook en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: