Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, olie, peper, sesamolie, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken: