60 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloemkoolcitroensapfijne kristalsuikergembergroenteknoflookkomkommerkorianderzaadkruidenmuntolijfoliepepersesamoliesjalotsojasausspecerijenuivetwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kingfish met zoetzure radijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroen, citroensap, korianderblaadjes, kristalsuiker, munt, radijs, radijsjes, sinaasappel, sinaasappels, sinaasappelsap, sojascheuten, wittewijnazijn en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kingfish met zoetzure radijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroen, citroensap, korianderblaadjes, kristalsuiker, munt, radijs, radijsjes, sinaasappel, sinaasappels, sinaasappelsap, sojascheuten, wittewijnazijn en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Onweerstaanbaar broodje varkensvlees

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosui, boter, gist, hoisinsaus, komkommer, koriander, kristalsuiker, lente ui, melk, radijs, rijstwijnazijn, sesamolie, spaanse peper, suiker en varkensbuik

Soort:
vlees
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Ingemaakte radijsjes

Ingrediënten:
azijn, korianderzaad, radijsjes, rietsuiker, szechuanpeper, water en zwarte peperkorrels

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Koude hete noedels

Ingrediënten:
azijn, chilisaus, eiermie, komkommer, koriander, lente ui, neutrale olie, pinda, radijs, rijstwijnazijn, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, suiker, tabasco, taugé, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Pittige rijstnoedelsalade

Ingrediënten:
gember, geroosterde sesamolie, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie, radijs, rijstvermicelli, rode chilipeper, sojasaus, suiker, vissaus en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:

Céviche van tonijn

Ingrediënten:
agaragar, asperge, citroen, citroengras, gember, knoflook, koriander, limoen, mayonaise, olijfolie, radijs, sjalot, suiker, sushiazijn, tonijn en tuinkers

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Sobanoedels met kort-ingelegde paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, buna-shimejipaddestoelen, fijne kristalsuiker, gemberwortel, koriander, nori, peultjes, radijs, rijstazijn, rode chilipeper, saladecress, sesamzaad, sobanoedels, wortel en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Grandioze gado gado

Ingrediënten:
aardappel, chinese kool, ei, knoflook, komkommer, koriander, kroepoek, limoen, palmsuiker, pindakaas, radijs, rawitpeper, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, tamarindepasta, taugé, tofu, tomaat en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Banh mi met bloemkool en paddenstoelen

Ingrediënten:
agavesiroop, aioli, baguette, bloemkool, bruine suiker, chilisaus, druivenpitolie, gember, jalapeños, kerriepoeder, komkommer, koriander, limoensap, munt, neutrale olie, panko, radijs, rijstazijn, shiitake, sjalot, sojasaus, sriracha, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chili con tempé met zwarte bonen

Ingrediënten:
chilipoeder, chipotlepeper in adobosaus, groentebouillon, honing, knoflook, koriander, olijfolie, peper, radijs, salie, suiker, tempé, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, winterwortel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met gamba's, Thaise basilicum en tamarinde

Ingrediënten:
cederappel, chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, eidooier, gamba's, gember, gyozavellen, heldere schaaldierenbouillon, olijfolie, radijs, rijstazijn, shii-takes, suiker, tamarindepasta, thaise basilicum, vietnamese koriander en water

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van kiemgroenten, deel twee

Ingrediënten:
avocado's, edamamebonen, fijne kristalsuiker, amandel, koolrabi, koriander, limoen, radijzen, rijstazijn, sesamolie, sjalot, sojasaus, taugé, umeboshipuree, wortel, zonnebloemolie, zonnebloempitten en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Kruidige groente in een jasje van Thaise salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Salade van flespompoen tataki en udonnoedels

Ingrediënten:
arachideolie, fijne kristalsuiker, flespompoen, gedroogde udonnoedels, gemberwortel, koriander, milde rode chilipepers, minikomkommers, peultjes, radijzen, rijstazijn, sesamolie, shisocress, zout en zwart sesamzaad

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Salade van pittige kikkererwten & verse groenten

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemalen piment, griekse yoghurt, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komkommer, koriander, natriumbicarbonaat, olijfolie, radijs, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Gekonfijte eendenbout met kersenmosterd en koolrabisalade

Ingrediënten:
citroensap, diepvrieskersen, dijonmosterd, eendenbouten, eendenvet, engels mosterdpoeder, fijne kristalsuiker, gedroogde zure kersen, granny smith, grof zeezout, kaneelstokje, kersen, knoflook, koolrabi, korianderzaad, kruidnagel, olijfolie, peterselie, radijzen, rode wijn, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte
Haal meer recepten op...