272 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillonbruine basterdsuikercitroencitroensapgemberknoflookkorianderlaoslauriermaïzenaolieolijfoliepeperpeterselietijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kipcurry met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, kippendij, knoflook, korianderwortel, kurkuma, pinda, sjalot, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentecurry in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, broccoli, gedroogde rode peper, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olie, sjalot, sperziebonen, suiker en zoete aardappel

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte garnalen met tamarinde

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, kippenbouillon, knoflook, lente ui, palmsuiker, reuzengarnaal, sjalot, tamarinde, thaise vissaus en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gele kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, groene papaja, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, rode peper, sjalot, suiker en tamarinde

Keuken:
Thais
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pompoen-kokossoep

Ingrediënten:
citroengras, garnalen, garnalenpasta, gedroogde garnaal, groene pepers, kippenbouillon, knoflook, kokosroom, pompoen, rode pepers, sjalot, suiker, thaise vissaus en verse basilicum

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vegetarische chow mein - vegetable chow mein

Ingrediënten:
bamboespruit, bleekselderij, chinese kool, chinese sesamolie, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, maïzena, olie, sjalot, suiker, taugé, versgemalen zwarte peper, wontonvel, witte ui en zout

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Pompoensoep

Ingrediënten:
amandelen, ciderazijn, citroen, duindoornbessen, kervel, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, pompoen, rozemarijn, sint-jakobsschelp, sjalot, suiker en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Geroosterde spareribs met shii-takenoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:

Kippensoep Met Minimais & Limoen

Ingrediënten:
champignons, citroengras, gember, groene chilipepers, koriander, kippenbouillon, kippenpoten, kokosbloesemsuiker, kokosmelk, kokosolie, limoenen, palmsuiker, shiitakes, sjalotten en vissaus

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spareribs met tomaat en gember

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, donkere sojasaus, bruine suiker, gehakt, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sherry, knoflook, tomatenpuree en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Tonijnsteaks met ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, boter, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sherryazijn, sjalot, slagroom, tonijnsteak, verse tijm en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenplakken met citrusvruchten

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, kalkoen, kalkoenbouillon, kippenbouillon, koudgeperste olijfolie, limoen, navelsinaasappel, salie, sjalot, suiker, tijm, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-Fried Green Beans / Geroerbakte sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Topinamboersoep

Ingrediënten:
aardpeer, boter, kippenbouillon, room, suiker en ui

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentesaté

Ingrediënten:
aubergine, champignons, citroensap, donkere basterdsuiker, gele paprika, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoensap, melk, olie, olijfolie, pindakaas, rode paprika, rode peper, sjalot, tomatenketchup en zilverui

Haal meer recepten op...