Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Gong Bao-saus
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, sesamolie, shaoxingwijn en sojasaus
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bouillon, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, fijne kristalsuiker, gember, ketjap manis, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstwijn, sambal oelek, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Smaak van china:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit NAJAT: