Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, ei, knoflook, komkommer, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Dressings en marinades:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: