Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Heerlijk simpel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Recept uit Dressings en marinades:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:
Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Het spirelli kookboek:
Recept uit De Smaakbijbel: