219 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbotercourgettefruitgroenteknoflookolieolijfoliepaprikapeperpeterselierozemarijnspecerijentomaatuivetvleeswaterzonnebloemoliezout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien

Ingrediënten:
barolosaus, bleekselderij, geklaarde boter, ingelegde pareluitjes, kalfsfond, kalfswang, knoflook, korianderkorrels, laurier, maïzena, oude balsamicoazijn, peper, peperkorrels, pimentkorrels, raapstelen, rode wijn, rozemarijn, snijbiet, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: Soeprecepten

Ingrediënten:
avocado, brandnetels, brood, chinese kool, croutons, dragon, ei, eieren, groene groente, groenten, hart, water, komkommer, kruiden, paddenstoelen, raapstelen, raapsteeltjes, rode peper en spinazie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Koolraapwafels

Ingrediënten:
eieren, groente, groenten, havermeel, kerrie masala, koolraap, melk, tijm, wafels, wijnsteenbakpoeder, wijnsteenbakpoeder en zeezout

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Recept uit Noma: a work in progress:

Salade van bramen en rode biet

Ingrediënten:
appelbalsamico, bietensap, bramen, engelwortel, groente, lavasstelen, minibietjes, sjalot, tijm, tijmbloemen, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding groente marineren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, groente, korianderpoeder, laurierblad, olie, peterselie, tijm, water en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doperwten met knoflook en zwezerik

Ingrediënten:
bot, bruine boter, citroensap, citroentijm, daslookbloemen, doperwt, druivenpitolie, erwtenscheuten, groente, kippenglacé, knoflookscheuten, oost-indische kers, roomse kervel, roomse kervelstelen, tijmolie, waterkersstelen, zout en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, citroentijm, fleur de sel, groente, jeneverbessen, knoflook, peper, rozemarijn en steranijs

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Gemengde Bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bonen, borlottibonen, gedroogde borlottibonen, gele ui, gemalen peper, groenten, water, water, olijfolie, paccheri, pasta, penne, peper, reuzenbonen, bleekselderij, tijm, tijm, ui, water, wortel, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Bulgurkroketten met aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree, bulgur, ei, farro, gierst, groenten, kasja, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, quinoa, rozemarijn, salie, tijm, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Haal meer recepten op...