Geschmorte Rinderbacke auf Steinpilzpolenta und Trüffelsauce / Gesmoorde runderwang op polente met eekhoorntjesbrood en truffelsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 87 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eekhoorntjesbrood, salade van gegrild-

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10

Eekhoorntjesbrood-olie

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Eekhoorntjesbrood, gebakken

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Porcini oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]