23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobieslookdijonmosterddilleeigerookte zalmknoflookkorianderlente-uimayonaiseolieolijfoliepeperricottaslagroomsuikertomaatuivisvruchtensapzalmfiletzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Komkommer-zalmhapjes

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dille, gerookte zalm, huttenkase, komkommer en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravlax met venkel en komkommer

Ingrediënten:
appelciderazijn, citroensap, dijonmosterd, dille, dressing, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, dille, gehakt, komkommer, korianderpoeder, suiker, venkelknollen, zalmfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Niçoise met zalm

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, ei, gemengde bladsla, ghee, kappertje, knoflook, kokosolie, komkommer, olijfolie, olijven, rode ui, sperziebonen, tomaten, zalmfilet, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Glasnoedelsalade met garnalen en gerookte zalm

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons petits, chilipuree, citroensap, fijne suiker, gerookte zalm, glasnoedels, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, peper, scampi, sjalot, witlof en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Frisse tartaar van zalm en groene appel

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dragon, groene appel, grof zeezout, kervel, komkommer, lente ui, olijfolie, shisokiemen, slagroom, sojasaus, zalmmoten en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Ontbijt uit Super food voor familie en vrienden:

Avocado op roggetoast - lekker veel inspiratie - deel 2

Ingrediënten:
aardbei, amandelen, avocado, balsamicoazijn, banaan, bieslook, bimi, bladpeterselie, cacao, chilivlokken, citroensap, engelse mosterd, extra vierge-olijfolie, frambozen, gerookte forel, gerookte zalm, hazelnoten, hete chilisaus, hüttenkäse, kerstomaat, komkommer, lente-ui, maïskolf, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, prosciutto, pure chocolade, ricotta, rode peper, roggebrood, roggetoast, roomkaas light, rucola en waterkers

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zes tips voor een gezonde vegetarische barbecue en picknick

Ingrediënten:
aardappelen, alcohol, asperges, aubergine, avocadodip, balletjes, munt, bleekselderij, brood, citroensap, courgette, dressing, eieren, eiwitten, fetakaas, gember, granaatappelpitten, groenten, honing, hummus, ijsblokjes, jackfruit, kikkererwten, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, linzen, noten, olijfolie, olijven, paprika, pasta, peper, peulvruchten, pijnboompitten, pitten, quinoa, radijsjes, rijst, rode bietensap, rood fruit, schijfjes citroen, sinaasappel, stokbrood, tahin, tempeh, tomaat, tomaatjes en ui

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven