Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: