Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel en preisoep met wortel of kool
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, groentebouillon, kool, olijfolie, prei, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Gemüse! :
Picknick / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget: