Recept uit Mediterrane Odyssee:
Mechoui: gebraden lamsvlees met knoflook en komijn
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, komijnzaad, lamsschouder, milde paprikapoeder en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, garam masala, gember, griekse yoghurt, kaneel, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: