Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Baconbeignets - frrittelle al bacon
- Ingrediënten:
- bacon, boter, dijonmosterd, frituurolie, peper, soezenbeslag en verse bladpeterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, dragon, droge witte wijn, ei, fond, knoflook, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, runderbouillon, sjalot, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De liefde van de man ...:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: