Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfsoester met aubergine en tomaat
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, fontina, kalfsoesters, oregano, peper en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bloemkool, courgette, ei, gedroogde oregano, groente, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Italiaans koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Istanbul:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit De gezonde Joodse keuken: