Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gebraiseerde groene kool
- Ingrediënten:
- groene kool, groente, kruidnagel, reuzel, spek, ui, water en wortel
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, rode ui, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: