92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikereiketjapketjap benteng manisketjap manisknoflookknoflookpoederkomkommerkorianderlaoslimoensapolieolijfoliepeperrode paprikasambal oeleksuikertomatenpureeuiwaterzoete indonesische sojasauszonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gebakken vis met sojasaus - ikan goreng taotjo

Ingrediënten:
arachideolie, bonito, citroensap, gemberwortel, kabeljauw, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, sambal badjak, sambal oelek, sojabonenpasta, taotjo, tarbot, tomaat, ui, verse bladselderij, verse koriander, zeevis, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Varkensvlees met paprika's en tomaten - babi paprika dan tomat

Ingrediënten:
arachideolie, barbecuesaus, chinese tomatensaus, citroensap, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, magere varkenslappen, rode spaanse peper, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gebakken zoete aardappelen met koude sojasaus - kentang tjoloh-tjoloh

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, oebie, olie, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, sambal oelek, sjalot, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, yam, zoete aardappel, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Tomatensalade - lalab tomat

Ingrediënten:
citroensap, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, witte basterdsuiker en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met maïs en tomaten in kruidige saus met kokos - binte biloehoeta

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gedroogde kokos, gedroogde spaanse peper, goela djawa, ketjap benteng asin, klapper, lombok rawit, maiskorrels uit blik, noorse garnalen, peper, tomaat, ui, verse garnalen, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :

Tomato Sorbet - Tomatensorbet

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroensap, eiwit, koriander, melbatoast, sojasaus, tabasco, tomaten, tomatensap, water, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
vegetarisch / sorbet / ijs
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Yam van rauwe groenten

Ingrediënten:
azijn, bihoen, bleekselderij, citroensap, jonge spinazie, knoflook, komkommer, palmsuiker, pinda, rode paprika, rode peper, sesamzaad, sojasaus, tahoe, tomaat, verse munt, waterkers en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Ontbijt Groente

Ingrediënten:
ahornsiroop, aromapoeder, boerenkool, citroensap, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sojasaus, tempeh, tomatenpuree en vloeibare rook

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Fazant in gelei

Ingrediënten:
artisjokbodems, cayennepeper, citroensap, fazant, mayonaise, rode bosbessen, sinaasappel, sojasaus, suiker, tomaat, vleesbouillon, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Lunch uit Eet als een atleet:

Wraps met zalm

Ingrediënten:
avocado, bosuitjes, cherrytomaten, chilipoeder, citroensap, paprikapoeder, rucola, sojasaus, volkorenwraps en zalm

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

schelvis met champignons

Ingrediënten:
boter, champignon, citroen, citroensap, demi creme fraiche, doorregen spek, schelvisfilet, sojasaus, tomaat, ui, verse dille, verse peterselie, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Sandwich Met Gerookte Amandelen En Kikkererwtensalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelen, avocado, bleekselderij, brood, chilisaus, citroensap, dijonmosterd, dille, edelgistvlokken, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, knoflookpoeder, olijfolie, peper, rode ui, sla, sojasaus, tomaat, vloeibare rook en zout

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Oosterse salade

Ingrediënten:
ananas, citroensap, frisee, kipfilet, korianderblaadjes, cashewnoten, lollo rosso, mihoen, olie, sambal oelek, sojasaus, tomatenpuree en winterwortel

Soort:
salade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brochettes van reuzengarnalen

Ingrediënten:
bieslook, chilipoeder, citroensap, laurier, olijfolie, peper, rauwkost, reuzengarnalen, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaten, uien en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...