Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gebraiseerde groene kool
- Ingrediënten:
- groene kool, groente, kruidnagel, reuzel, spek, ui, water en wortel
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, kaneel, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: