Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbotercitroensapcourgetteeifruitgembergroenteknoflookkoolkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespinaziesuikertomaatvleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Taart van groene kool

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dille, ei, mayonaise, savooiekool, ui, witte kool, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool gevuld met volkorenbroodsalade

Ingrediënten:
bieslook, boter, fontana, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, knoflook, mozzarella, olijfolie, peterselie, savooiekool, ui, volkoren broodsalade, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool gevuld met linzen en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bieslook, boter, bruine rijst, fontana, gedroogde linzen, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, knoflook, mozzarella, olijfolie, peterselie, savooiekool, ui, witte kool, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool gevuld met linzen en rijst in rode wijnsaus

Ingrediënten:
basmatirijst, bieslook, boter, bruine rijst, fontana, gedroogde linzen, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, mozzarella, olijfolie, peterselie, rode wijn, savooiekool, tijm, tomatenpuree, ui, witte kool, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide kool - sajoer toemis kol

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bouillon, groene kool, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, savooiekool, ui, witte kool en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Bijgerecht uit Ciao Bella:

Gesmoorde kool

Ingrediënten:
peperoncino, savooiekool, tomatenpassata, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Risotto met kool

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kool, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, saucijs, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pizzoccheri met kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, bloem, boekweitmeel, boter, ei, kaas, knoflook, melk, parmezaanse kaas, salie, groene kool en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...