56 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapeigroenteknoflookmelkmuntolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspastapeperpeterselierode uisuikertijmuiwaterzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Runderwang, boerenkool en bloemkool

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, kippenbouillon, laurier, melk, peper, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout, zoete sherry, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyère, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde groentespiesen

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, broccoli, bulgaarse yoghurt, cheddar, ei, kerriepoeder, melk, suiker, tomaten chutney, kruiden, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkoolparatha

Ingrediënten:
ajowanzaad, bloem, bloemkool, boter, chilipeper, citroen, jalapeños, komijn, mosterdzaad, neutrale olie, tijm, volkorenmeel en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bloemkoolkroketten - crocchette di cavolfiore

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, ei, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige frituurolie, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tagliatelletaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemkool, droge witte wijn, oude kaas, gezeefde tomaten, hüttenkäse, margarine, oude hollandse kaas, peper, peterselie, tagliatelle, tartaar, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...