Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Nopi:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / lunch / voorgerecht uit Papa Kazmi:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: