Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgetteeigroene kruidenkaasknoflookkorianderkruidenmelkolieolijfoliepeperpeterseliesjalotsuikertijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Recept uit Eten met z'n allen:

Kruidenboter

Ingrediënten:
bieslook, boter, dille, dragon, groene kruiden, peterselie, selderij en knoflook

Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bieslook, bosui, dragon, grof zeezout, mascarpone, olijfolie, pedro ximénez sherryazijn, pijnboompitten, tomaten, wasabipasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, dragon, eidooier, kervel, knoflook, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pasta met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, peterselie, spaanse peper, spaghetti en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met noten

Ingrediënten:
amandel, basilicum, bieslook, dragon, geitenkaas, hazelnoot, kervel, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, tijm, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met quinoa

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, quinoa, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken geitenkaas

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Kruidenboter

Ingrediënten:
citroensap, mosterd, mosterdpoeder, peper, roomboter, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie, verse tuinkruiden en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Haal meer recepten op...