44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterchampignoncitroensapcrème fraîchedragondroge witte wijneikippenbouillonknoflooklente-uimaïzenamelkolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalottijmuiwitte peperzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Paddestoelen met druiven

Ingrediënten:
bieslook, blauwe druiven, boter, champignon, culinaire room, groentebouillon, maïzena, margarine, oesterzwam, tijm, rode port, shiitake, slagroom en water

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vleespastei met oesters - oyster and sirloin pie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bosui, cayennepeper, champignon, donker bier, ei, knoflook, oester, olie, prei, runderlende, slagroom, stout, verse peterselie, verse tijm en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Uientaartjes (of champignontaartjes)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, eierdooier, gemalen nootmuskaat, laurierblaadje, sjalot, slagroom, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin van rivierkreeft - gratin de queues d'écrevisses

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Paddenstoelensoep met veel sherry

Ingrediënten:
groentebouillontablet, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, sherry, sjalot, slagroom en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Roereieren met vegetarische garnering

Ingrediënten:
aardappelen, artisjokhart, asperges, aubergine, boter, champignons, courgette, eidooier, erwtjes, gegrilde tomaten, melk, peper, piperade, slagroom, tomatensaus, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Haal meer recepten op...