Presa de cerdo Ibérico a la Zubigain
Een recept van Wat Ik Gegeten Heb is direct online te openen.
Ingrediënten
- champignons
- chilipepertje
- peterselie
- ui
- olijfolie extra vergine
- roomboter
- slagroom
- knoflook
- water
- zoet paprikapoeder
- zout en peper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Jia chang xiao chao huang - Kruidige geroerbakte tofoe met tafelzuur
Wokschotel met noedels en varkensblokjes
Veganistische kruidige geroerbakte tofoe met tafelzuur
Champignonragout met Blauwaderkaas
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!