Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Keet Smakelijk:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Heerlijk simpel:
Recept uit Dressings en marinades:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta: