Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Half-om-half polpette
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gehakt, kaneel, ketchup, knoflook, komijn, koriander, mager rundergehakt, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sla, suiker, tabasco, ui, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit #watetenwevandaag:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: