64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereigehaktkaneelketchupknoflookkomijnkoriandermager rundergehaktmelkmosterdnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olierode uislasuikertabascouizonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Mariëtte's saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
ei, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olie, paneermeel, piment, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, speculaaskruiden, tabasco, worcestersaus en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

‘Scotch Eggs’

Ingrediënten:
bieslook, tabasco, eieren, mager rundergehakt, nootmuskaat, paneermeel, peper, peper en zout, peterselie, rundergehakt, tabasco, verse peterselie en zout

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rijstballetjes uit Palermo

Ingrediënten:
bloem, ei, harde pecorino, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, risottorijst, rundergehakt, salsa di pomodoro alla napoletana, zachte caciocavallo en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Saucijzen broodjes

Ingrediënten:
ei, boter, mosterd, kaneel, ketchup, ketjap, paneermeel, piment, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, tabasco, speculaaskruiden, nootmuskaat en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Klops - Gehaktbrood

Ingrediënten:
ei, matsemeel, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Herfstpastei

Ingrediënten:
bloem, chilipoeder, ei, gemberpoeder, paddestoel, hertebiefstuk, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, rundergehakt, wild zwijnfilet en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Klopshamburgers

Ingrediënten:
ei, matsemeel, olie, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
boter, ei, gehaktkruiden, gist, ketjap manis, meel, melk, paneermeel, rundergehakt, sambal, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / rundvlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Indische pastei

Ingrediënten:
boter, doperwten & wortels, kruimige aardappel, melk, mihoen, olie, paneermeel, peper, prei, rundergehakt, sambal, ui en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Haal meer recepten op...