Bij de koffie uit De kunst van het koken:
Galette sablées - Koekjes met suiker en kaneel
- Ingrediënten:
- deeg voor zandgebak, ei, kaneel, suiker, water en zoet pasteideeg
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gember, honing, kaneelstokje, knoflook, kristalsuiker, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olijfolie, poedersuiker, sinaasappel, slagroom, ui, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / drinken uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Mexicaans koken:
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur: