Bijgerecht uit Veg!:
Spruitjes met sjalotjes ui de oven
- Ingrediënten:
- citroensap, koolzaadolie, sjalot, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, rozemarijn, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Recept uit Wild:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: