Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Gesmoorde tuinbonen met artisjokken en pastirma
- Ingrediënten:
- artisjokharten, citroensap, dille, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pastirma, sjalot, tijm, tuinbonen en water
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kip, kippenfond, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Noma:
Recept uit De worst story: