Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, curry, groente, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, rijst, rode paprika, rode wijn, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: