Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor gebakken varkensvlees
- Ingrediënten:
- eiwit, lichte sojasaus, maïzena, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn en witte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, droge sherry, ei, gember, karnemelk, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïskorrels, olie, peper, plantaardige olie, prei, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: