570 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroeneiknoflookkomkommermayonaisemelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliestokbroodsuikertomaatuiwalnotenwaterwitbroodwitte wijnzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / brunch / lunch uit Thug kitchen feestvoer:

Pompoen-pudding met brood

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakspray, bruine suiker, ciderazijn, citroensap, edelgistvlokken, kaneelpoeder, lijnzaad, nootmuskaatpoeder, oud brood, pompoenpuree en vanille extract

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / pudding / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Gestoofde abrikozen op brood

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenjam, boerenbrood, briochebrood, citroensap, crème fraîche, kaimak, mascarpone, slagroom en yoghurt

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade met geroosterd brood

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, brood, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Tatlo tharid - Gestoofde kersen op brood

Ingrediënten:
boerenbrood, briochebrood, citroensap, crème fraîche, donkere kersen, kaimak, kersenjam, mascarpone, morellenjam, slagroom en yoghurt

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit de snelle keuken:

Makreelmousse

Ingrediënten:
ciabatta, citroensap, crème fraîche, gerookte makreelfilet, mierikswortel en zout & peper

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Appelquiche met cheddar

Ingrediënten:
cheddar, citroensap, gemalen kaneel, ongezoet appelsap, pittige goudse kaas, rinse groene appel, suiker en volkorenbrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Zalmrolletjes

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipoeder, citroensap, lavashbrood, roomkaas en roze zalm uit blik

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Echt vreselijk lekkere en eenvoudige lamstartaar

Ingrediënten:
augurk, ciabatta, citroensap, extra vierge olijfolie, franse mosterd, lamsvlees, munt, rode spaanse peper, sinaasappelsap, waterkers, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Tarama - Romige viskuit

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, harderkuit, kabeljauwkuit, witte boterhammen en zonnebloemolie

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsvlees, gevuld

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...