Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: