Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel met laurier
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, laurier, olijfolie, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: