Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, groente, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: