Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroencitroensapeiknoflookkruidenlauriermelkolieolijfoliepeperplantaardige oliepreisjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Knolselderij met appel, rozijn en peterselie

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, ciderazijn, knolselderij, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, rozijnen, suiker, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Thaise rijst met krab en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, doperwten, krabvlees uit blik, langkorrelrijst, olie, peper, sojasaus, surimi, ui en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gefrituurde kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bloem, ei, frituurolie, koolzuurhoudend bronwater, oregano, peterselie, piment, salie en zonnebloemolie

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Groene salade met gele biet, sinaasappel, walnoot en granaatappel

Ingrediënten:
appelazijn, appeldiksap, gedroogde tomaat, geitenfeta, gele biet, granaatappel, knoflook, navelsinaasappel, olijfolie, peper, peterselie, veldsla, walnoten, winterpostelein, zonnebloemolie, zout en zwarte olijf

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kalkoen in chocolade-chilisaus

Ingrediënten:
anijszaad, flourtortilla, gemalen kaneel, amandel, kalkoen, knoflook, kruidnagel, maistortilla, peterselie, pure chocolade, rode chilipeper, rozijnen, sesamzaad, tomaat, ui, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Haal meer recepten op...