760 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebotercitroencitroensapeiknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperroomsjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kip met peterselie en citroen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle en croûte

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, doperwt, eidooier, fonceerdeeg, gruyère, ham, melk, nootmuskaat en pappardelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Luchtige kaasdumplings

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cottage cheese, eidooier, eiwit, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kippenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eidooier, kippenbouillonblokje, laurier, peterselie, slagroom, soepgroenten en soepkip

Soort:
gevogelte
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gebakken mosselen in de schelp

Ingrediënten:
00-bloem, bakzout, bleekselderij, druivenpitolie, eidooier, inktvisseninkt, lavas, mosselen, mosselschelpen, peterselie, waterijs en wijnazijn

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...