Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Rundvleesstoofpot met wortelen, uien & room
- Ingrediënten:
- allspice-bessen, laurierblad, mager rundvlees, peterselie, rode ui, schenkroom en wortel
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, brood, courgette, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: