Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, brood, citroensap, ei, eidooier, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten: