pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Zoek naar pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur in jouw eigen kookboeken

Pasta, Rijst, Granen, Deegwaren, Couscous, Bulgur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit delicious. magazine - 2015-06

Recept uit delicious. magazine - 2015-06:

Paddenstoelen-arancini met

Ingrediënten:
paddenstoelen

Soort:
hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Risottotaartje, krokant, met snijbiet

Ingrediënten:
risotto en snijbiet

Soort:
hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Speltotto met koolraap

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolraap, koolzaadolie, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, parelspelt, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Couscous

Ingrediënten:
kippenbouillon, middelfijne couscous, olijfolie, peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Parelgort met mostsiroop - grano al mostocotto

Ingrediënten:
amandelschaafsel, chocoladerasp, gemalen kruidnagel, gesuikerde vruchten, gort, granaatappelpitten, hazelnoten, mostsiroop en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Orechiette in tomatensaus met kikkererwten

Ingrediënten:
cherrytomaten, citroenrasp, fijne kristalsuiker, gedroogde orechiette, groentebouillon, kappertjes, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijven, paprikapoeder, peper, peterselie, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Ontbijt uit Zout, vet, zuur, hitte:

Nekisia granola met olijfolie en zeezout

Ingrediënten:
ahornsiroop, extra vierge-olijfolie, gedroogde abrikoos, havermout, kokosrasp, maldon zeezout, pecannoten, pompoenpitten, rietsuiker, sel gris, zonnebloempitten en zure kersen

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Buckwheat groats with almonds - Boekweitgrutten met amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boekweitgrutten, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Ceviche de dos quinuas y palta - Ceviche van twee soorten quinoa en avocado

Ingrediënten:
avocado, fijn zeezout, limoensap, olijfolie, passievruchtensap, rode quinoa, tijgermelk en witte quinoa

Keuken:
Peruaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Watergruwel

Ingrediënten:
bessensap, citroenschil, krenten, parelgort, rozijnen, suiker, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Recept uit delicious. magazine - 2015-10:

Tomatenfarfalle

Ingrediënten:
farfalle en tomaten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelgort & zilvervliesrijst met kerrie en ei

Ingrediënten:
ei, kerrie, parelgort en zilvervliesrijst

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Recept uit delicious. magazine - 2015-07:

Noedels met kokos-chilivarkensvlees

Ingrediënten:
chili, kokos, noedels en varkensvlees

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelcouscous met kip

Ingrediënten:
couscous en kip

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Recept uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelcouscous en lamskoteletjes met auberginerelish

Ingrediënten:
aubergine, couscous en lamskoteletjes

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Sint-Jansrogge

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, knoflook, peper, sint-jansrogge, tijm, ui, witte wijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gebakken polenta met kool

Ingrediënten:
bloem, kool, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, reuzel, tomatensaus, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ragout of Grains

Ingrediënten:
bruine kippenjus, champignons, citroensap, druivenpitolie, eendenvet, foie gras van eend, foie gras van gans, bospaddestoel, parelgort, quinoa, shiitake, sjalot, spelt, water en zilvervliesrijst-spruiten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Fideua in schaaldierenbouillon met bonen en tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroentijm, citroenzest, fleur de sel, gerookt paprikapoeder, kerstomaat, knoflookolie, rozemarijn, schaaldierenbouillon, snijbonen, sperziebonen, zout en zwarte fideua

Keuken:
Spaans / Belgisch
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Couscous met granaatappel, harissa-aubergine, feta en pistache

Ingrediënten:
aubergines, avocado, citroen, feta, granaatappelpitjes, harissa, olijfolie, peper en zout, pistachenoten en ras el hanout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cayennepeper, champignons, gemalen kaas, tomaat, kaassaus, knoflook, lasagne, marjolein, olie, oregano, peper, rundergehakt, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, eierdooiers, knoflook, lasagna, melk, olijfolie, paprika's, peper, pijnboompitten, ricotta, salie, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gele kokosrijst met kokosmelk

Ingrediënten:
kardemom, kokosmelk, kurkuma, rijst, water en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Penne met tomaten en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, erwtjes, knoflook, mascarpone, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, room, tomaten, uien, witte wijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met kip, spinazie en tomaten

Ingrediënten:
gedroogde tomaten, kipfilet, knoflook, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, spinazie, tagliatelle, tomaten en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha met paddenstoelen

Ingrediënten:
boleten, boter, cantharel, kasha, peper, shii-take, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren