pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Zoek naar pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur in jouw eigen kookboeken

Pasta, Rijst, Granen, Deegwaren, Couscous, Bulgur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit delicious. magazine - 2015-06

Recept uit delicious. magazine - 2015-06:

Paddenstoelen-arancini met

Ingrediënten:
paddenstoelen

Soort:
vegetarisch / hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Risottotaartje, krokant, met snijbiet

Ingrediënten:
risotto en snijbiet

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Parelgort met mostsiroop - grano al mostocotto

Ingrediënten:
amandelschaafsel, chocoladerasp, gemalen kruidnagel, gesuikerde vruchten, gort, granaatappelpitten, hazelnoten, mostsiroop en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ragout of Grains

Ingrediënten:
bruine kippenjus, champignons, citroensap, druivenpitolie, eendenvet, foie gras van eend, foie gras van gans, gemengde bospaddestoelen, parelgort, quinoa, shiitake, sjalot, spelt, water en zilvervliesrijst-spruiten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Recept uit delicious. magazine - 2015-07:

Noedels met kokos-chilivarkensvlees

Ingrediënten:
chili, kokos, noedels en varkensvlees

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Recept uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelcouscous en lamskoteletjes met auberginerelish

Ingrediënten:
aubergine, couscous en lamskoteletjes

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelgort & zilvervliesrijst met kerrie en ei

Ingrediënten:
ei, kerrie, parelgort en zilvervliesrijst

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelcouscous met kip

Ingrediënten:
couscous en kip

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Recept uit delicious. magazine - 2015-10:

Tomatenfarfalle

Ingrediënten:
farfalle en tomaten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Ontbijt uit Zout, vet, zuur, hitte:

Nekisia granola met olijfolie en zeezout

Ingrediënten:
ahornsiroop, extra vierge-olijfolie, gedroogde abrikoos, havermout, kokosrasp, maldon zeezout, pecannoten, pompoenpitten, rietsuiker, sel gris, zonnebloempitten en zure kersen

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Sint-Jansrogge

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, knoflook, peper, sint-jansrogge, tijm, ui, witte wijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Ceviche de dos quinuas y palta - Ceviche van twee soorten quinoa en avocado

Ingrediënten:
avocado, fijn zeezout, limoensap, olijfolie, passievruchtensap, rode quinoa, tijgermelk en witte quinoa

Keuken:
Peruaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Watergruwel

Ingrediënten:
bessensap, citroenschil, krenten, parelgort, rozijnen, suiker, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Speltotto met koolraap

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolraap, koolzaadolie, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, parelspelt, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gebakken polenta met kool

Ingrediënten:
bloem, kool, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, reuzel, tomatensaus, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Polenta

Ingrediënten:
maïsmeel, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, kippenvet, paddenstoelen, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha - Boekweit

Ingrediënten:
boter, bouillon, gebakken boekweit, kippenvet, plantaardige olie, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Pentchak - Gerst met ui en bonen

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, witte bonen, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst met ui

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha varnishkes

Ingrediënten:
boter, farfalle, kasha, kippenvet, plantaardige olie, ui, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gele kokosrijst

Ingrediënten:
kardemom, kurkuma, rijst, santen, water en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha met paddenstoelen

Ingrediënten:
boleten, boter, cantharel, kasha, peper, shii-take, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gele kokosrijst met kokosmelk

Ingrediënten:
kardemom, kokosmelk, kurkuma, rijst, water en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gortschotel van het platteland

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignons, parelgort, peterselie, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren