pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Zoek naar pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur in jouw eigen kookboeken

Pasta, Rijst, Granen, Deegwaren, Couscous, Bulgur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit delicious. magazine - 2015-06

Recept uit delicious. magazine - 2015-06:

Paddenstoelen-arancini met

Ingrediënten:
paddenstoelen

Soort:
hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Risottotaartje, krokant, met snijbiet

Ingrediënten:
risotto en snijbiet

Soort:
hapjes / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Ontbijt uit Zout, vet, zuur, hitte:

Nekisia granola met olijfolie en zeezout

Ingrediënten:
ahornsiroop, extra vierge-olijfolie, gedroogde abrikoos, havermout, kokosrasp, maldon zeezout, pecannoten, pompoenpitten, rietsuiker, sel gris, zonnebloempitten en zure kersen

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Ceviche de dos quinuas y palta - Ceviche van twee soorten quinoa en avocado

Ingrediënten:
avocado, fijn zeezout, limoensap, olijfolie, passievruchtensap, rode quinoa, tijgermelk en witte quinoa

Keuken:
Peruaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Sint-Jansrogge

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, knoflook, peper, sint-jansrogge, tijm, ui, witte wijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ragout of Grains

Ingrediënten:
bruine kippenjus, champignons, citroensap, druivenpitolie, eendenvet, foie gras van eend, foie gras van gans, gemengde bospaddestoelen, parelgort, quinoa, shiitake, sjalot, spelt, water en zilvervliesrijst-spruiten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Speltotto met koolraap

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolraap, koolzaadolie, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, parelspelt, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Buckwheat groats with almonds - Boekweitgrutten met amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boekweitgrutten, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Orechiette in tomatensaus met kikkererwten

Ingrediënten:
cherrytomaten, citroenrasp, fijne kristalsuiker, gedroogde orechiette, groentebouillon, kappertjes, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijven, paprikapoeder, peper, peterselie, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Parelgort met mostsiroop - grano al mostocotto

Ingrediënten:
amandelschaafsel, chocoladerasp, gemalen kruidnagel, gesuikerde vruchten, gort, granaatappelpitten, hazelnoten, mostsiroop en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gebakken polenta met kool

Ingrediënten:
bloem, kool, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, reuzel, tomatensaus, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Watergruwel

Ingrediënten:
bessensap, citroenschil, krenten, parelgort, rozijnen, suiker, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Recept uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelcouscous en lamskoteletjes met auberginerelish

Ingrediënten:
aubergine, couscous en lamskoteletjes

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Recept uit delicious. magazine - 2015-07:

Noedels met kokos-chilivarkensvlees

Ingrediënten:
chili, kokos, noedels en varkensvlees

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelcouscous met kip

Ingrediënten:
couscous en kip

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-03:

Parelgort & zilvervliesrijst met kerrie en ei

Ingrediënten:
ei, kerrie, parelgort en zilvervliesrijst

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Recept uit delicious. magazine - 2015-10:

Tomatenfarfalle

Ingrediënten:
farfalle en tomaten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met champignonroomsaus

Ingrediënten:
basilicum, champignons, citroen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, room, tagliatelle, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met venkel, champignons en tomaten

Ingrediënten:
anijslikeur, champignons, gerookt spek, knoflook, olie, peper, peterselie, room, sjalotten, tagliatelle, tomaten, venkelknollen, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Koude deegwarensalade met ham en boontjes

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, boontjes, gekookte ham, gerookt spek, groene olijven, knoflook, macaroni, marjolein, olie, olijfolie, peper, tomaten, wijnazijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spaghetti met blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, olie, peper, room, spaghetti, tomaat, ui, vetstof, walnoten en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, tagliatelle en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Fusilli met tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, fusilli, herbes de provence, knoflook, olie, oregano, pecorino, peper, ricotta, spek, tomaten, ui, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenpastasalade

Ingrediënten:
augurk, broccoli, citroensap, gedroogde witte bonen, honing, knoflook, mosterd, olijfolie, oregano, peper, rode ui, tomaten, volkorenpasta, yoghurt en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Canelloni gevuld met radicchio en courgette

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cannelloni, courgette, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, radicchio, ricotta, spek, tomaten, uien, vleesbouillon, wortel en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Canelloni gevuld met groenten

Ingrediënten:
bloem, cannelloni, cayennepeper, champignons, gepelde tomaten, knoflook, mozzarella, olijfolie, paneermeel, preiwit, room, ui, vetstof, witte selderij, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren