Parelgort & zilvervliesrijst met kerrie en ei

Je vindt dit recept op pagina 36 in delicious. magazine - 2015-03 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tabasco Burger

Een recept uit Sergio en Linda

Parelgort & zilvervliesrijst met garnalen, kerrie en ei

Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Kroketten Indienne - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Bouillon met hoed

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!